Ксиан Природни поље Био-технологии Цо
Категорија производа
Biz bilan bog'lanish

Одељење продаје:

ВхатсАпп Мессенгер: + 86-13032908085

Тел: + 86-29-68740718

Факс: 0086-29-68740706

Е-маил: инфо@натурал-фиелд.цом


Фабрика Адреса:

Не 6, Цаотанг индустрија парк,

Но.2 Кинлинг пут, Хи-Тецх

Зоне, Ксиан, Кина

Astaxanthin yog 'kukuni Haematococcus Pluvialis ekstrakti kosmetik sinf

Astaxanthin yog 'kukuni Haematococcus Pluvialis ekstrakti kosmetik sinf

Mahsulot kodi: NF-001
Botanika manbai: Heamotokok pluvialis
Faol tarkib: Astaxanthin yog 'kukuni
Sertifikatlar: ISO, HACCP, CQC, KOSHER...
Ћаскање сада

Astaxanthin yog 'kukuni Haematococcus Pluvialis ekstrakti kosmetik sinf

Kirish-1.png

Ksantin qisqichbaqasi, oshqozon qobig'i pigmenti sifatida ham tanilgan Astaxanthin (astaxxanin) karotenoiddir, shuningdek karotenoidlardagi sintetik mahsulotning eng yuqori darajasi, quyuq pushti, beta karotinga o'xshash kimyoviy tuzilish. Beta-karotin, lutein, burchakli flavin, likopen karotenoidlardir, shuning uchun tabiatda astakasin kuchli antioksidant faollikka ega. Biosferada, xususan, qisqichbaqalar, qisqichbaqalar, baliq, alg, xamirturush va qushlarning parrandalari keng tarqalgan bo'lib, dengiz organizmlarida asosiy karotenoidlardan biri hisoblanadi.

1089191791_766869674.jpg虾 qīng qù dòng .jpg

Xususiyatlar-1.png

Identifikatsiya


HPLC tomonidan tahlil

Tabiiy: 2% 2,5% 3% HPLC bilan

2% 2,5% 3% UV bilan

Sintetik: 2% 2,5% 3% 3,5% 4% 5% HPLC bilan

2% 2,5% 3% 3,5% 4% 5% UV bilan

Astaxanthin Yog ': HPLC bilan 5% 8% 10%

5% 8% 10% UV bilan

CAS

472-61-7

Molekulyar tuzilish

472-61-7.gif

Tashqi ko'rinishi

To'q qizil chang

To'q qizil suyuq yog'i

Solventni chiqaring

Etanol va suv

Namlik va uchuvchi moddalar

≦ 6.0% ≦ 5.0% ≦ 2.0%

Ash tarkibi

≦ 5.0% ≦ 5.0% ≦ 2.0%

Qolgan hal qiluvchi

Etanol <>

Umumiy og'ir metallar

≤10ppm

As

≤1ppm

Pb

≤1ppm

Hg

≤0.1ppm

CD

≤1ppm

Plitalar soni

≤1000cfu / g

Total Yeast & Mold

≤ 100cfu / g

Vazifalar - 1.png

1.Haematococcus pluvialis ekstraktı / astaxanthin bo'yoq moddasi sifatida foydalanish mumkin

2.Astaxanthin yog'i yoki antioksidant astaxansin antineoplastik funktsiyasi bilan;

3. Tabiiy astaxanthin va sintetik Astaxanthin antioksidant va anti-aging funksiyasiga ega;

4.Astaksantin ekstrakti yurak-tomir va serebrovaskulyar kasalliklarning oldini olish uchun ishlatilgan.


Ilova-1.png

Application-No-logo.png


Company.png

Qishki trafikni xīn xíng .png


sifat-warranty.png

sifat-warranty.png


advantage.png

Advanage.png


Paket-1.png

Paket-5.png


Yetkazib berish-1.png

Express orqali 1kg-50kg
Havo orqali 50kg-500kg
Dengiz orqali 500 kg va undan ko'p

Yuk tashish-2.png



Astaksantin yog 'kukunini haematococcus pluvialis ekstrakti uchun sog'lom yashash uchun kosmetik navlarni izlayotgan bo'lsangiz, turli xil qo'shimchalar ishlab chiqaruvchi etakchi ishlab chiqaruvchilar va yetkazib beruvchilarning biri bo'lgan NATURAL FIELD sizning eng yaxshi tanlovingiz bo'lishi kerak. Biz bilan eng yaxshi va sof tabiiy mahsulotlarni sotib olish uchun xush kelibsiz. Sizga yaxshi xizmat va tezkor yetkazib berishni taklif etamiz.


Ushbu Mahsulotlar haqida batafsil ma'lumot kerak bo'lsa,

Iltimos, biz bilan bog'laning : info@natural-field.com yoki quyidagi sahifada xabar qoldiring.

Hot Tags: astaxansin yog'i, tabiiy astaxanthin, astaxansin kukuni